Zoeken naar regio taxi zeewolde

regio taxi zeewolde
 
Regiotaxi Flevoland Onderwerpen A-Z Gemeente Gemeente Zeewolde.
Wat is het? De Regiotaxi biedt iedere inwoner van Zeewolde vervoer van deur tot deur, dus ook voor rolstoelgebruikers en mensen met een scootmobiel. Regiotaxi Flevoland valt onder de Provincie Flevoland. Op www.flevoland.nl/regiotaxi leest u hoe u de regiotaxi kunt reserveren. Heeft u een Wmo-pas? U betaalt een lager tarief. Zonder Wmo-pas betaalt u het normale tarief. Heeft u geen Wmo-pas? Neem contact op met ons Publiekscentrum. Van deur tot deur. De Regiotaxi rijdt van deur tot deur. Iedereen van jong tot oud kan gebruik maken van de Regiotaxi. De Regiotaxi rijdt zeven dagen in de week van 06.00 uur s ochtends tot 0.30 uur s nachts. Het gaat hierbij alleen om lokaal vervoer binnen de regio.
Regiovervoer Regiotaxi Van Slooten Groep.
Als u met ons een afspraak maakt dan controleren wij uw auto uitgebreid op een veelvoud van punten. Na deze controle ontvangt u van ons een overzicht van de technische staat van uw auto en krijgt u een gedegen advies over eventueel toekomstig onderhoud etc.
Regiotaxi Flevoland VVV NL.
Het gaat hierbij alleen om lokaal vervoer binnen de regio. Het is bijvoorbeeld bedoeld voor het bezoeken van familie, vrienden en kennissen, maar ook voor het deelnemen aan activiteiten van verenigingen, het bezoeken van de bibliotheek, het theater of gewoon voor het doen van de dagelijkse boodschappen. De Regiotaxi vervoert op het grondgebied van de deelnemende gemeenten. Dat betekent dat de rit hier moet beginnen óf eindigen. De maximale reisafstand is 25 kilometer. Voor een rit met Regiotaxi Flevoland betaalt u een instaptarief, aangevuld met een kilometertarief. s Avonds na 19.00 uur en in het weekend geldt een kortingstarief. Telefoon: 0900 222 88 77 008, per minuut. Voor een rit met Regiotaxi Flevoland betaalt u een instaptarief, aangevuld met een kilometertarief. s Avonds na 19.00 uur en in het weekend geldt een kortingstarief. Voor tarieven zie: https//www.flevoland.nl/Loket/Regiotaxi/Wat-kost-reizen-met.: Dag Van Tot. 3891 GN Zeewolde.
Regio taxi Zeewolde Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De regio taxi of het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer, brengt u van deur tot deur op afspraak met een taxi die u met eventueel enkele medereizigers deelt. Een afspraak voor een regiotaxi in Zeewolde maakt u telefonisch minimaal een uur van tevoren.
Regiotaxi Flevoland Vloettax Emmeloord Lelystad.
Openbaar vervoer van deur tot deur. Regiotaxi Flevoland is openbaar vervoer van deur tot deur in de gemeenten Dronten, Noordoostpolder en Zeewolde. In Lelystad is Regiotaxi Flevoland uitsluitend beschikbaar voor reizigers met een indicatie volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo. Van zones naar kilometertarief. De tarieven zijn aangepast omdat per 1 april is omgeschakeld van een zonetarief naar een kilometertarief. Het basis opstaptarief is 440. Per afgelegde kilometer betaalt de reiziger 22 cent. Voor ritten in de avond en het weekend zijn de tarieven lager. Het opstaptarief is dan. 380, en de kilometerprijs bedraagt dan 9 cent. Wmo indicatie en kortingstarieven. Reizigers met een Wmo indicatie krijgen van de gemeenten een extra korting en een eigen vervoerpas. De korting verschilt per gemeente. Bij het aanvragen van een rit wordt het exacte tarief voor de reis vermeld. Reserveren van de Regio Taxi.
Regiotaxi Loket, producten en diensten van provincie Flevoland Provincie Flevoland.
Regiotaxi Flevoland is voor iedereen beschikbaar in de gemeenten Dronten, Noordoostpolder en Zeewolde. In Lelystad is de regiotaxi alleen bestemd voor reizigers met een Wmo-vervoerspas. De regiotaxi rijdt van deur tot deur. U hoeft dus niet bij een halte te wachten.

Contacteer ons